Založ si blog

Čo nás čaká a neminie?

Satan si dnes preveruje, či ostala viera ešte živá. Zbiera údaje a zisťuje či ju v ľuďoch dôsledne vyhubil. Je spokojný. Cíti sa neohrozene. Tí si už neprdnú.
To čo ostalo v pár jednotlivcoch v Európe už dokončí aj inými prostriedkami, ako peniazmi. Vojnou a rôzne. Nástrojov má nepreberne.
Zbabelosť, zrada, prekrútenie a vyhorenie je globálne. Moc nad národmi aj finančnými tokmi má takmer už celú. Aj informačné toky si presmeroval.
Bezmocnosť zapustila korene nezvratne. Nevie však presne či mu na krk nešľapne ešte Čína a Rusko. Tam sa mu to spod kontroly trochu ešte vymyká.
Google cenzúra je dnes už dokonale 100 percentná. Isté zhrnutie týchto faktov možno čiastočne porozumieť prečítaním súvislostí prostrdníctvom linku: https://tadesco.org/mocenska-centra-vyjednavajici-svetove-zrizeni-a-vladu-infiltrace-chazarske-mafie/.
Na politikov potrebujete už 30 rokov rating. Na futbalistov je, na superstar je a na najväčších špinavcov čo Vám vládnu, chýba.
A blacklisty pre tých, ktorí Vás verejne okradli aj od dvesto korún viac. Pre vylúčenie zlodeja podraz začína už aj na menšej sume.
To nemusí býť vždy suma mesačného platu starostu 5000,-Eur. Nasledújúceho dňa už nemôže narábať s Vašim občianskym štátnym majetkovým podielom žiadna prekáuzateľná beštia.
Návrh na odškodnenie na hlavu by v roku 1996 mohol predstavovať napríklad 600.000,-Sk. Rok 2005 v prepčte už okolo 3.000.000,-Sk. Dnes sú to už závratné sumy. Nikdy nikto volením nedostane mandát spravovať môj občiansky majetkový podiel s mojím súhlasom, kým žijem. Sám som si manažér. Akýže zástupca? 30 rokov to títo samozvanci robia svojvôľou proti mojej vôli. Brat mojej babky takých hnal vidlami z gazdovstva, keď neohrozene prišli nakladať kontingenty. A cúvali. Pratali sa kade ľahšie aj s četníkmi. Nikdy som im nezveril 5 korún, ani nikdy dobrovoľne nezverím. Ich voľby sú podvod. Nikdy nikto z nich ma neoslovil, aby som podpísal a súhlasil s ich zastupovacím vraj demokratickým spolkom konceptom a jeho metódami. Rozpredali, ale neodkúpili. Ľuďom, ktorým by som nikdy sto korún nepožičal by som zveril moc v štáte? Nikdy.
A mladý majú začínať dnes už od nuly. Odsúdili Vás na celý život na nedobrovoľné vylúčenie od správy týchto hodnôt. Ale aj z Bohom to na začiatku bolo tak. Nebolo nikoho. Žiadnej pomoci. Bolo treba vytvoriť podmienky a koleno.
Tým 18 ročným dospelým podiel už nikto nemá potrebu vyčísliť a priznať. Všetko, čo Vám včera vraj spravovali, Vám už dnes beztrestne vlastnia a nemajú žiadny podklad,
že ste ich tým kedy poverili. Táto ich starostlivosť bola tak drahá, že to mohlo zaplatiť len prepadnutie Vášho podielu.
Obludne nespravodlivá minulosť je vraj už dnes premlčaná. Sudcovia, policajti, advokáti, chytráci všehodruhu potrebujú online občiansky rating.
Len štipku úsilia a bude to hračka aj pre IIS. Štát má byť povinný platiť len tým, ktorí priniesli najpoužívanejšie spoločensky prijateľné koncepcie a riešenia.
Nato Vám predkovia zanechali Maticu Slovenskú. Opäť rating, rating a opäť rating. Keď Vám niekto ukradne kreditnú kartu, musíte čo najskôr do banky zavolať,
aby Vám ju zablokovali. Tak treba jedným kliknutím myši zablokovať každého politika. Napríklad, keď vidíte ráno prechádzať tie naložené vagóny NATO tankov.
Keď sa narodíte, začlenia Vás bez Vašeho úmyslu do spoločnosti, ktorú si nazvali napríklad Slovenská Republika. Keď vyrastiete môžete v nej zotrvávať,
alebo si nájsť sebe odpovedajúcu alternatívu a povedať NIE Slovenskej Republike. Však odísť dnes môžete s batôžkom ako židia z Nemecka po nástupe fašizmu.
Kým Vám napríklad covidom nezatvoria hranice. Ak sa rozhodnete z nej odísť, máte právo ich požiadať, aby Vám prinavrátili aj Váš občiansky majetkový podiel,
výsledky mnohoročného úsilia Vašich predkov. Ten diel potrebujete vniesť do vlastného riešenia. Teda ak hovoria nepáči sa Vám, odíďte,
nech je postarané o spravodlivé majetkové vysporiadanie Vás so Slovenskou Republikou. Veď, ak im tu všetko zanecháte, môžete romanticky začínať od nuly na zelenej lúke
aj na Mesiaci. Také sú ich počty. Život, ako celok odmietam a nepríjmam mi napíšte ako epitaf na moju urnu. Palacha upálenie budeme 100 rokov omieľať,
ale o Tebe ak sa upáliš zajtra nepustia už dnes ani zmienku, leda že by Ťa do hovna zavinuli. Dnes už na to máme basy a psychiatrie. Satan žiadnych mučedníkov nepripúšťa,
len jeho prisluhovačmi ohovnených. Aby ho ani vlastná mater nepoznala a zhnusila sa aký to bol vyvrheľ.

V tomto súbore je zhrnutie vo forme tématickej mapy linkov ku všetkým podstatným príspevkom na mojom portáli IIS kandidáti do 19.03.2022. http://iis6019.szm.com/kovid/bookmarks2.html

09.11.2021

Prosím Vás publikujte tento link v rámci svojich komentárov. Mne už to mesiac blok pravda zaraďuje len na koniec. Kto o mne nevie ani možnosť dozvedieť sa nedostáva. Cenzúra Pravdy ma odsunula do neviditeľnosti mojich nových príspevkov.

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 19
Celková čítanosť: 23363x
Priemerná čítanosť článkov: 1230x

Autor blogu

Kategórie