Založ si blog

Nové alternatívne právne územie vo virtuálnych priestoroch.

Aj tento článok je predovšetkým vedecká sonda. Pojem má za úlohu vyčleniť nové územia, ktoré nepodliehajú zákonným koncepciám napríklad samozvanej Slovenskej Republiky ani zákonodarným snahám Európskej Únie. Takéto územie anuluje akékoľvek štátne zmätočné právne koncepty a má za cieľ prijať také pravidlá, ktoré zabezpečia na vyčlenených alternatívnych územiach vlastné právne kodifikácie pre potreby združeného občianskeho spoločenstva s ohľadom na spoločné záujmy členov napríklad s cieľom priblížiť sa božej spravodlivosti a nemá prívlastok slovenské, alebo európske. Potrebu takýchto právne samosprávnych územných celkov, zatiaľ existujúcich len vo virtuálnom priestore má napríklad aj moja Integrovaná Informačná Spoločnosť. Kúpime si takéto územia, vystúpime z rozbehnutého vlaku nikam do záhuby a miliónom zmrdom (rôznym) prístupy obmedzíme podľa svojich potrieb. Vytláčanie, separácia a izolácia zmrdov je najspravodlivejší spoločenský proces a jeho realizácia je neľahká, ale kľúčová. Prihnali na nás pohromu a svoje si zodpovedia. Spravodliví ešte nájdu svoje posledné útočisko. Právo je Satanove, spravodlivosť Božia. Kto sa bojí identifikácie a prečo? Detaily rozhodujú aj oddeľujú. Smrť naše úsilia posvätí. Na týchto nových právnych územiach nás ich právne koncepty nijako nezaväzujú. Deň zavedenia do platnosti nových právnych konceptov nie je do budúcnosti dokonane vymedzený a komplexne formulovaný. V štádiu hľadania občianskej zhody je otvorený prípravným fázam. Existujú však jedinci, ktorí poznajú ducha práva, aké to ktoré alternatívne spoločenstvo má za cieľ pripraviť. Takýto legislatívny proces napríklad pre Integrovanú Informačnú Spoločnosť je v štádiu diskusie a zrodu. Spoločným znakom novej koncepcie je však najsamprv dôsledné odmietnutie a anulovanie štátnych existujúcich právnych zmätkov tak aby nový koncept mohol vyrastať nezaťažene na čistom liste v nových formuláciách a princípoch. Záujemcovia o nový koncept môžu súťažiť a svoje ídeove návrhy podávať pre potreby ďalšej ich integrácie. Spoločné odmietnutie je heslo a hlaný charakteristcký princíp pre naše zjednotenie. Odpoveď na otázku odmietnutie čoho má milióny aspektov. V týchto otázkach mám záujem študovať Vaše návrhy zaslané na email dustigel@seznam.cz. Kto žiadne vyjadrenia nevydá, ani dostávať žiadne nebude. Ako si kto vyberie. Zákony reciprocity. Virtuálne cintoríny konceptov, pokusov a zmarených životov.

V tomto súbore je zhrnutie vo forme tématickej mapy linkov ku všetkým podstatným príspevkom na mojom portáli IIS kandidáti do 19.03.2022. http://iis6019.szm.com/kovid/bookmarks2.html

09.11.2021

Prosím Vás publikujte tento link v rámci svojich komentárov. Mne už to mesiac blok pravda zaraďuje len na koniec. Kto o mne nevie ani možnosť dozvedieť sa nedostáva. Cenzúra Pravdy ma odsunula do neviditeľnosti mojich nových príspevkov.

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 19
Celková čítanosť: 23465x
Priemerná čítanosť článkov: 1235x

Autor blogu

Kategórie