Založ si blog

Žalujte Slovenskú Republiku za hromadné zlyhania!

Vážení priatelia, mňa blog pravda blokuje, tak to bude ťažšie, ale rád by som na svoj email dustigel@seznam.cz dostal spätnú väzbu za hromadné zlyhania štátu a hromadnú nespravodlivosť, ktorú štát uplatňoval za posledných 30 rokov voči svojim občanom. Chcem o týchto právnych precedensoch viesť evidenciu a rozpracovať stratégie, kde všade by štát bol súdne donútiteľný nahrádzať v arbitrážach škody obrovského rozsahu, ktoré prekazateľne vykonštruovával s úmyslom a dokonaním činu poškodzovania veľkých skupín občanov. Pre hromadné žaloby na štát aj všeobecne treba zákon dôsledne novelizovať. Takto získané vysúdené zdroje by boli vstupným kapitálom jednotlivcov menovite do nového demokratického subjektu, ktorý by vytesnil tento zločinecký režim za okraj záujmu voličov. Zároveň účel všetkých mojich príspevkov je poobzerať sa menovite po jednotlivcoch, ktorý by záujmy IIS vedeli a chceli zakomponovať do svojich volebných programov aj ako volební kandidáti. O aké skutky sa jedná v pár príkladoch?

1 príklad: Každý občan Integrovanej Informačnej Spoločnosti má automatický nárok dostať pôžičku v sume, ktorú si sám našetril na dôchodok v sociálnej poisťovni po odpracovaných rokoch a je prvý, kto môže o tento kapitál vo forme požičania zažiadať a ho automaticky dostať.

2 príklad: Podvodný zákon o registračných pokladniciach účelovo klame, že registračná poklanica predstavuje náklady podnikateľa. Je to lož, ktorá dodnes stála slovenského podnikateľa nemálo štartovných zdrojov. Ide totiž o náklady štátu pre potreby jeho evidencie. Preto podnikateľské subjekty majú mať právo plnej náhrady ceny za všetky doteraz nimi vzniknuté výdavky na tieto účely. Podnikateľ totižto tieto prostriedky pre podnikanie vynaložiť nepotreboval. Potreboval to štát a má sa jednať o náklady štátnej správy. Dajú Vám ako náhradu škody dnes, alebo v januári 1994, za kus plastu v cene 15000,-Sk jednoizbový byt, ktorý ste si kôli prvej pokladni nemohli odkúpiť?

3 príklad: Vymohli niekedy pre sociálnu poisťovňu od Vás exekučne penále za omeškania, konkrétne 0,02% denne za každý omeškaný deň. Výška tohto penále bola zločinná, niekedy presahovala 5-10 násobok dlžnej sumy a prepieklo sa im to premlčaním.

4. príklad: Hromadné štátne finančné zločiny musia byť nepremlčateľné.

Napíšte mi Vaše postrehy a zločinné zlé skúsenosti so štátom. Nebudú mať pokoja, kým z ich strany nedôjde k spravodlivej náhrade všetkých našich škôd. Ak 3x viac, len lepšie. Nie je dôvod ich šetriť.

V tomto súbore je zhrnutie vo forme tématickej mapy linkov ku všetkým podstatným príspevkom na mojom portáli IIS kandidáti do 19.03.2022. http://iis6019.szm.com/kovid/bookmarks2.html

09.11.2021

Prosím Vás publikujte tento link v rámci svojich komentárov. Mne už to mesiac blok pravda zaraďuje len na koniec. Kto o mne nevie ani možnosť dozvedieť sa nedostáva. Cenzúra Pravdy ma odsunula do neviditeľnosti mojich nových príspevkov.

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.

Michal Šimečka, Ide o pravdu

Šimečka v Ide o pravdu: Eurovoľby budú dôležitý signál dovnútra i navonok. Chceme zapustiť korene aj v samospráve

25.04.2024 12:00

Aj v prípade eurovolieb platí, že "nemôžu mať všetko", nebolo by dobré, aby koalícia mala najsilnejší hlas aj v europarlamente, hovorí Michal Šimečka.

Polícia / Policajná páska / Policajné auto /

Hádka dvoch mužov v obci Dlhá nad Váhom sa skončila vraždou

25.04.2024 11:28

Motív a všetky okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Český predseda vlády Petr Fiala.

Ďalší odchod z Fialovej vlády: končí ministerka pre vedu a výskum

25.04.2024 11:07

Ministerka pre vedu a výskum nemala vlastné ministerstvo, ale len úrad s niekoľkými zamestnancami.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 19
Celková čítanosť: 23506x
Priemerná čítanosť článkov: 1237x

Autor blogu

Kategórie