Založ si blog

Nikto(komu dosadili vplyv)si netrúfne ten ruský liek v EÚ uvolniť.

https://www.facebook.com/ostefik/videos/383623039915310

Elite v EÚ, či USA ide len o jediné. Aby mohli segregovať a izolovať tých, ktorý im vidia do karát. Tí jednotlivci vedia že pádom dvojičiek USA utopili trilióny dlhov zapožičiavaných FEDom desiatky rokov satanistickým prisluhovačom aby o ich vracaní už nebolo žiadnej zmienky. Nebol to samozrejme jediný spôsob ako tie peniaze dostávali a dostávajú do obehu cez svojich zasvätencov-sluhov. Keď odporcov celosvetovo eliminujú a vytesnia a na koronu sa začne zabúdať, tieto elity tie peniaze pomaly odokryjú, aby na iných územiach s ich vplyvom presadili a ufinancovali satanistický návrat agendy zotročenia planéty. Na žiadne iné účely iným nezasväteným osobám oni z tých kvantitatívne uvoľňovaných nikdy neposkytli. Len podľa ich databáz dôsledne vybraným korupčníkom-sluhom. Aj Slovensko ako korisť je jedným z ich cieľov. Skorumpovať menovite politikov a právnikov v celku ako systém tomu hovoria záujmy USA vo svete. Každá veľká budúca štátna kúpa musí smerovať na ich účty a ich služobníkom prostredníctvom tisíciek prísne utajovaných zmlúv zabezpečujúcich dôslednú podriadenosť kompetentných činiteľov, úradníkov a predstaviteľov iných štátov a medzinárodných alebo ináč vplyvných inštitúcií. Kto túto ich hru nehrá sa stáva obeťou eliminácie, blokácie až likvidácie tisíckami ich rôzličných systémovo-kriminálnych skrytých vydieračských a manipulačných metód. Nikto(komu dosadili vplyv)si netrúfne ten ruský liek v EÚ uvolniť.

V tomto súbore je zhrnutie vo forme tématickej mapy linkov ku všetkým podstatným príspevkom na mojom portáli IIS kandidáti do 19.03.2022. http://iis6019.szm.com/kovid/bookmarks2.html

09.11.2021

Prosím Vás publikujte tento link v rámci svojich komentárov. Mne už to mesiac blok pravda zaraďuje len na koniec. Kto o mne nevie ani možnosť dozvedieť sa nedostáva. Cenzúra Pravdy ma odsunula do neviditeľnosti mojich nových príspevkov.

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 19
Celková čítanosť: 23546x
Priemerná čítanosť článkov: 1239x

Autor blogu

Kategórie