Založ si blog

Keď Vám dnes zablokujú účet na Facebooku, kôli nežiadúcim informáciám, vyzerá ich komunikácia s Vami takto:

Dostali sme vaše údaje. Ďakujeme za poslanie vašich informácií. (najsamprv chcú Vašu fotku). V dôsledku pandémie koronavírusu (COVID-19) máme k dispozícii menej ľudí na kontrolu informácií. Znamená to, že váš účet možno nebudeme môcť skontrolovať. Za prípadné nepríjemnosti sa ospravedlňujeme.

Má niekto nejaké informácie o tom, kde táto cenzúra má hniezdo? V akej krajine sídlia a aké orgány ich legalizujú? Súvislosti podľa obsahu, ktorý som posledné dni zdieľal na Facebooku súvisia najskôr so snahami o vyvolanie konfliktu s Ruskou Federáciou. Email mi našťastie ešte funguje: dustigel@seznam.cz.

Dnes v pondelok ráno mi Facebook opäť sprístupnili. Otázka, kto oni sú však ostáva stále na mieste. A kde má kto k dispozícií teraz menej ľudí?

V tomto súbore je zhrnutie vo forme tématickej mapy linkov ku všetkým podstatným príspevkom na mojom portáli IIS kandidáti do 19.03.2022. http://iis6019.szm.com/kovid/bookmarks2.html

09.11.2021

Prosím Vás publikujte tento link v rámci svojich komentárov. Mne už to mesiac blok pravda zaraďuje len na koniec. Kto o mne nevie ani možnosť dozvedieť sa nedostáva. Cenzúra Pravdy ma odsunula do neviditeľnosti mojich nových príspevkov.

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 19
Celková čítanosť: 23595x
Priemerná čítanosť článkov: 1242x

Autor blogu

Kategórie