Založ si blog

Nikto(komu dosadili vplyv)si netrúfne ten ruský liek v EÚ uvolniť.

https://www.facebook.com/ostefik/videos/383623039915310

Elite v EÚ, či USA ide len o jediné. Aby mohli segregovať a izolovať tých, ktorý im vidia do karát. Tí jednotlivci vedia že pádom dvojičiek USA utopili trilióny dlhov zapožičiavaných FEDom desiatky rokov satanistickým prisluhovačom aby o ich vracaní už nebolo žiadnej zmienky. Nebol to samozrejme jediný spôsob ako tie peniaze dostávali a dostávajú do obehu cez svojich zasvätencov-sluhov. Keď odporcov celosvetovo eliminujú a vytesnia a na koronu sa začne zabúdať, tieto elity tie peniaze pomaly odokryjú, aby na iných územiach s ich vplyvom presadili a ufinancovali satanistický návrat agendy zotročenia planéty. Na žiadne iné účely iným nezasväteným osobám oni z tých kvantitatívne uvoľňovaných nikdy neposkytli. Len podľa ich databáz dôsledne vybraným korupčníkom-sluhom. Aj Slovensko ako korisť je jedným z ich cieľov. Skorumpovať menovite politikov a právnikov v celku ako systém tomu hovoria záujmy USA vo svete. Každá veľká budúca štátna kúpa musí smerovať na ich účty a ich služobníkom prostredníctvom tisíciek prísne utajovaných zmlúv zabezpečujúcich dôslednú podriadenosť kompetentných činiteľov, úradníkov a predstaviteľov iných štátov a medzinárodných alebo ináč vplyvných inštitúcií. Kto túto ich hru nehrá sa stáva obeťou eliminácie, blokácie až likvidácie tisíckami ich rôzličných systémovo-kriminálnych skrytých vydieračských a manipulačných metód. Nikto(komu dosadili vplyv)si netrúfne ten ruský liek v EÚ uvolniť.

V tomto súbore je zhrnutie vo forme tématickej mapy linkov ku všetkým podstatným príspevkom na mojom portáli IIS kandidáti do 19.03.2022. http://iis6019.szm.com/kovid/bookmarks2.html

09.11.2021

Prosím Vás publikujte tento link v rámci svojich komentárov. Mne už to mesiac blok pravda zaraďuje len na koniec. Kto o mne nevie ani možnosť dozvedieť sa nedostáva. Cenzúra Pravdy ma odsunula do neviditeľnosti mojich nových príspevkov.

Zuzana Čaputová

Politici sú po útoku na Fica šokovaní. Čaputová: Brutálny a bezohľadný akt. Taraba zašiel priďaleko a hneď obvinil opozíciu

15.05.2024 15:34, aktualizované: 16:10

Prezidentka SR Zuzana Čaputová ostro odsudzuje útok na premiéra Roberta Fica. Označila ho za brutálny a bezohľadný.

Robert Fico, streľba, Handlová

VIDEO z atentátu na Fica: „Robo, poď sem,“ kričal útočník. Premiéra postrelili do hrude, padlo viac rán

15.05.2024 14:55, aktualizované: 15:46

Padlo niekoľko výstrelov, po nich Fico padol na zem.

Ján Hrubala, ŠTS

Ján Hrubala sa vzdal funkcie predsedu Špecializovaného trestného súdu

15.05.2024 14:52

Sudca Ján Hrubala sa vzdal funkcie predsedu Špecializovaného trestného súdu.

Baltimore most demolícia

Vyšetrovanie zrútenia mosta v Baltimore odhalilo problémy lode už pred vyplávaním

15.05.2024 14:47

Nákladná loď, ktorá v marci narazila do prístavného mosta v Baltimore, postihli niekoľko hodín pred vyplávaním dva výpadky prúdu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 19
Celková čítanosť: 23662x
Priemerná čítanosť článkov: 1245x

Autor blogu

Kategórie