Založ si blog

Covid 19 nie je nič iné ako dávno avizovaná 3 svetová vojna USA v priamom prenose na vyhubenie stáda v ponímaní vládnucej satanistickej americko-chazarskej elity proti celému svetu.

Konšpiračné teórie sú teórie ako každé iné. Každá teória je lepšia ako žiadna. Každý ich vydolovaný a potvrdený fakt s tisíckami dôkazov bol vykúpený plejádou zavraždených ľudských obetí. Žiadny oficiálny štátny alebo policajnoprávny orgán nikdy neprispel ku zhromaždeniu tohoto poznania a vedeckému vyšetreniu udalostí. Takže poznávať slovenských zradcov a domácich prívržencov eugenických satanistických chazarsko-amerických mocenských elít globálnej pyramídy moci dnes môžeme v celej šírke po roku 1989. Súčasná vládna moc tento proces završuje len svojím nevýznamným podielom. Dal som sa zaočkovať dávno plne znalý a vedomý si že ma posielajú na porážku. Samozrejme že ten kto ma na porážku poslal nie je žiadny Matovič, alebo Heger. Všetky tieto hry sú dávno nalinkované USA diktátom. Pre nich obrana je metodika dávno paralizovaná. Len útok je jav, ktorý nemajú plne vo svojej špinavej moci. Napríklad dronmi zapálené sibírske lesy veľkosti Poľska. Chcete niekde oznámiť alebo si podať žiadosť o vyšetrenie a objasnenie javov ako chemtrails? Obranou proti nim nemáte šancu. Pred parlamentom sa dnes zhromažďujú také osoby a vedú davy, ktoré na vedenie štátu nemajú už po svojom pochybnom životnom vystúpení žiadny ďalší morálny nárok. Tam už niet koho vyberať pre budúcnosť moci v Slovenskej republike. Kto ešte z nich nie je skompromitovaný nemá pre vedenie potrebnú charizmu a schopnosti. Čo Vám bude slúžiť ich smerácky gemerál armády, ktorý nadobudol 14 honosných penziónov na Táľoch a jemu podobný? Kto by aj takéto schopnosti mal nemohol by bezpečne žiť a vládnuť múdro v tak presiaknutom prostredí amerického svetového vražedného diktátu. Americkí satanistickí diktátonoši nie sú takí babráci ako bol Hitler alebo jeho Gestapo. Slovenská Repubika ako aj hociktorá iná je od svojho počiatku okupovaná krajina, ktorá už svojim občanom nemá čo ponúknuť. Kto by chcel ešte riadiť rozvrátený nesvojprávny štát iné motívy ako tunelovať jeho finacie ani mať už neponúkne. Tieto nevďačné rehole si už na plecia nezoberú ani zarytí kresťania. Výhody politického výslnia končia a šibenica zmrdom nevonia.

V tomto súbore je zhrnutie vo forme tématickej mapy linkov ku všetkým podstatným príspevkom na mojom portáli IIS kandidáti do 19.03.2022. http://iis6019.szm.com/kovid/bookmarks2.html

09.11.2021

Prosím Vás publikujte tento link v rámci svojich komentárov. Mne už to mesiac blok pravda zaraďuje len na koniec. Kto o mne nevie ani možnosť dozvedieť sa nedostáva. Cenzúra Pravdy ma odsunula do neviditeľnosti mojich nových príspevkov.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 19
Celková čítanosť: 23371x
Priemerná čítanosť článkov: 1230x

Autor blogu

Kategórie