Založ si blog

Budúce voľby a vôľa ľudu.

Kandidát pre budúce voľby by mal spĺňať jediné nevyhnutné kritérium. Má to byť osoba, ktorá sa vie prezentovať menovite minimálne 7 voličmi, ktorí mu v minulosti zverili, alebo by aj zajtra mu zveriť dokázali, teda požičať istý finančný obnos a tieto prostriedky dotyčný vždy každému do bodky a včas čestne vrátil. Záleží aj na výške riskovaného obnosu jednotlivo aj v súčte. Toto kritérium je mi sväté. Do žiadnej budúcej pozície v štáte by sa nemala na kandidátku dostať osoba, ktorej vlastné ťažko nadobudnuté prostriedky požičať každý odmietne. Akýkoľvek kandidát na prezidenta nesmie byť kompromitovaný v minulosti akoukoľvek zároveň podporou USA, prípadne USA financovaný. Len takým ľuďom sa dá veriť. Pri vytváraní akýchkoľvek budúcich kandidátok zabezpečte naplnenie tejto podmienky Vás prosím. Komu vy požičiate, tomu požičiam aj ja a nech vedie. Komu nepožičiate, ten ani odo mňa nikdy neuvidí ani cent. 7 ľudí, ktorí požičajú, 7 ľudí od ktorých si viete požičať. Takých ľudí je ako šafránu, ale bude to Vašu pre lepšiu budúcnosť stačiť. Tieto dve zásady mali byť uplatnené v politike po novembri1989 a Slovensko by vyzeralo dnes inakšie. Švajčiarsko? Únia asi nebude to orechové. Uvidíme či si EÚ Slovensko vie zaslúžiť. A popri Eure vrátiť krásnu slovenskú menu. Slovenská koruna je cennejšia ako kryptomeny. To že môžeme byť pyšní na to že sme Slovania, to si za doláre nikto neprikúpi. Len Slovákom náš Boh odpúšťa viny, iným národom Boh odpúšťa len dlhy (debtes). Mor Ho!

V tomto súbore je zhrnutie vo forme tématickej mapy linkov ku všetkým podstatným príspevkom na mojom portáli IIS kandidáti do 19.03.2022. http://iis6019.szm.com/kovid/bookmarks2.html

09.11.2021

Prosím Vás publikujte tento link v rámci svojich komentárov. Mne už to mesiac blok pravda zaraďuje len na koniec. Kto o mne nevie ani možnosť dozvedieť sa nedostáva. Cenzúra Pravdy ma odsunula do neviditeľnosti mojich nových príspevkov.

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 19
Celková čítanosť: 23473x
Priemerná čítanosť článkov: 1235x

Autor blogu

Kategórie