Založ si blog

Nová konšpiračná teória s názvom Covid19.

Napíklad o covid 19 som niečo pridal do článku „Satanistické vraždy americkej kabalistickej elity môžu byť kľúčové slová pre odhaľovanie medzinárodnej agendy USA cez slová prevracací Google“.

Pridaný text: V súvislosti s vakcináciou proti cividu isté je že sú to vrahovia a pre dosahovanie svojich rituálnych vražedných politík používajú rôzne stupne scenárov a aplikácie. Raz im treba obeti slučku utiahnuť inokedy trochu povoliť. Ako ruská ruleta. Jeden vo vakcíne dostane našťastie len vodu, druhý jed. Konečný cieľ satanistov vždy dosahuje cielené výsledky. Majú stáročia skúseností s hrami s čikenmi. Ich agendy presahujú trpezlivosťou dĺžky ľudského života. Budú to robiť programovo ako pripravujú finančné, alebo vojenské krízy. S covidom sa dá čarovať a do šialenstva ich agendu nabaľovať, ako budú kedy potrebovať. Staršie projekty dokončovať to už nebude požehnané. Im bude treba nové bludy presadzovať a nové zadĺženia generovať. A peniaze tečú a nebude problém Vás kedykoľvek v budúcnosti indoktrinovať, že Vaše ušetrené peniaze sú druhoradé. Vaše škody už pôjdu za okraj ich záujmov. Počkať si s aplikáciou aj celú jednu generáciu je pre nich bežná prax. Keď budú ľudia najmenej pripravení vtedy udrú s plnou silou. Dnes im už na zemi všetko slúži, či už vedome, alebo svojou nevedomosťou. Ich ciele napĺňajú nižšie články, ktoré postupne korupčne zapájajú do otrockých reťazí výmenou za ich bezcenné dolárove papieriky. Ich kvantitatívne uvoľňovane im dáva do rúk zbrane, ktorými si vždy skorumpujú potrebnú silu v každom prostredí. Ľudia sú, akí sú a jednotlivec musí vždy rátať s najhorším. Oni svedomie a súcit nepoznajú, len ak sú súdení sami. K príspevku ktorý pridala pia-anina s tématikou Sumerov a Anunaki si myslím že môže sa jednať o americké odkláňanie, čo sú klony elity pre fantastické konšpiračné teórie, ktoré si elita rozširuje a živí sama. Pri vojne v Iraku americké vojská brali všakovaké dôkazové materiály a kultúrne artefakty, aby dokázali tieto poznatky zahmliť a prefantazírovať. Ja mám len Ježiša a poznám aj toho temného, ako tak. Mor Ho!

V tomto súbore je zhrnutie vo forme tématickej mapy linkov ku všetkým podstatným príspevkom na mojom portáli IIS kandidáti do 19.03.2022. http://iis6019.szm.com/kovid/bookmarks2.html

09.11.2021

Prosím Vás publikujte tento link v rámci svojich komentárov. Mne už to mesiac blok pravda zaraďuje len na koniec. Kto o mne nevie ani možnosť dozvedieť sa nedostáva. Cenzúra Pravdy ma odsunula do neviditeľnosti mojich nových príspevkov.

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 19
Celková čítanosť: 23538x
Priemerná čítanosť článkov: 1239x

Autor blogu

Kategórie