Založ si blog

Aktualizácia článku pre žijem vedu na FB o matrixe depopulácie.

6. augusta 2021 06:24, Prečítané 906x, dudostel, Nezaradené

Lieky zadarmo? Nikdy. Ale jedy pre vašu genocídu nielen zadarmo, ale aj s výhrou v lotérii? Ďakujeme Pfizer-Bill Gates lotri.

Čo im tí vakcinisti sľúbili, že sa tvária akoby vakcína a s ňou spojené hoaxy mali byť nejakou perspektívnou barličkou súčastného vedeckého smerovania. Je predsa jasné že týmto smerom sa veda dostala dnes na hambu len do slepej uličky. Veda je inde. Ak by aj napríklad Čekan účinnú vakcínu ponúkol mimo pfizeru a ostatných vakcizasvätencov, 5 korún za svoje prínosy pre vedu neuvidí ani z EÚ ani z USA, leda že im to za tých 5 korún predá. Veď je jasne vidieť že tu sa riešenie ani nehľadá. Riešenie oni dávno majú v rámci ich vojensko priemyselného a finančného komplexu a agénd. Asi ide o granty na zdokonalenie spackaného matrixu depopulácie. Zrejme plánujú tú svoju selekciu aktivovať v ľudskom organizme akosi hromadne databázovo na diaľku cez tie 5G mikrovlnky. Na niečo ten Grafén vo vakcíne majú. Sieť si každého jednotlivca alebo mobilný telefón pre aktiváciu zvonenia nájsť vie. A čo sa aktivovať má je už jednoducho pridať k aplikácii. Napíklad o covid 19 som niečo pridal do článku „Satanistické vraždy americkej kabalistickej elity môžu byť kľúčové slová pre odhaľovanie medzinárodnej agendy USA cez slová prevracací Google“.

5. augusta 2021 13:48, Prečítané 1 185x, dudostel, Nezaradené

Aktualizácia-Nová konšpiračná teória s názvom Covid19.

1. augusta 2021 06:30, Prečítané 2 548x, dudostel, Nezaradené

Keď sa všetci slováci naučíme pichať injekcie, budeme ešte ekonomická svetová veľmoc. V súvislosti s vakcináciou proti cividu isté je že sú to vrahovia a pre dosahovanie svojich rituálnych vražedných politík používajú rôzne stupne scenárov a aplikácie. Raz im treba obeti slučku utiahnuť inokedy trochu povoliť. Ako ruská ruleta. Jeden vo vakcíne dostane našťastie len vodu, druhý jed. Konečný cieľ satanistov vždy dosahuje cielené výsledky. Majú stáročia skúseností s hrami s čikenmi. Ich agendy presahujú trpezlivosťou dĺžky ľudského života. Budú to robiť programovo ako pripravujú finančné, alebo vojenské krízy. S covidom sa dá čarovať a do šialenstva ich agendu nabaľovať, ako budú kedy potrebovať. Staršie projekty dokončovať to už nebude požehnané. Im bude treba nové bludy presadzovať a nové zadĺženia generovať. A peniaze tečú a nebude problém Vás kedykoľvek v budúcnosti indoktrinovať, že Vaše ušetrené peniaze sú druhoradé. Vaše škody už pôjdu za okraj ich záujmov. Počkať si s aplikáciou aj celú jednu generáciu je pre nich bežná prax. Keď budú ľudia najmenej pripravení vtedy udrú s plnou silou. Dnes im už na zemi všetko slúži, či už vedome, alebo svojou nevedomosťou. Ich ciele napĺňajú nižšie články, ktoré postupne korupčne zapájajú do otrockých reťazí výmenou za ich bezcenné dolárove papieriky. Ich kvantitatívne uvoľňovane im dáva do rúk zbrane, ktorými si vždy skorumpujú potrebnú silu v každom prostredí. Ľudia sú, akí sú a jednotlivec musí vždy rátať s najhorším. Oni svedomie a súcit nepoznajú, len ak sú súdení sami. K príspevku ktorý pridala pia-anina s tématikou Sumerov a Anunaki si myslím že môže sa jednať o americké odkláňanie, čo sú klony elity pre fantastické konšpiračné teórie, ktoré si elita rozširuje a živí sama. Pri vojne v Iraku americké vojská brali všakovaké dôkazové materiály a kultúrne artefakty, aby dokázali tieto poznatky zahmliť a prefantazírovať. Prefantazírovaním konšpiračných teórií chcú dosiahnuť aby ľudom nebilo do očí, že tieto teórie sú vždy predovšetkým o agendách vyvražďovania a drancovania planéty týmito temnými teroristickými silami. Ja mám len Ježiša a poznám aj toho temného, ako tak. Na margo príspevkov provokatérov uvádzam, že ja netvrdím, že by lieky mali byť zadarmo. Veď vitamíny, zubné pasty, čaje, masti v reťazcoch vystavené konkurenčným tlakom by mali reálnu trhovú cenu 5 korún, nie 5 Eur. Mor ho!

V tomto súbore je zhrnutie vo forme tématickej mapy linkov ku všetkým podstatným príspevkom na mojom portáli IIS kandidáti do 19.03.2022. http://iis6019.szm.com/kovid/bookmarks2.html

09.11.2021

Prosím Vás publikujte tento link v rámci svojich komentárov. Mne už to mesiac blok pravda zaraďuje len na koniec. Kto o mne nevie ani možnosť dozvedieť sa nedostáva. Cenzúra Pravdy ma odsunula do neviditeľnosti mojich nových príspevkov.

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 19
Celková čítanosť: 23522x
Priemerná čítanosť článkov: 1238x

Autor blogu

Kategórie