Založ si blog

Nová konšpiračná teória s názvom Covid19.

Napíklad o covid 19 som niečo pridal do článku „Satanistické vraždy americkej kabalistickej elity môžu byť kľúčové slová pre odhaľovanie medzinárodnej agendy USA cez slová prevracací Google“.

Pridaný text: V súvislosti s vakcináciou proti cividu isté je že sú to vrahovia a pre dosahovanie svojich rituálnych vražedných politík používajú rôzne stupne scenárov a aplikácie. Raz im treba obeti slučku utiahnuť inokedy trochu povoliť. Ako ruská ruleta. Jeden vo vakcíne dostane našťastie len vodu, druhý jed. Konečný cieľ satanistov vždy dosahuje cielené výsledky. Majú stáročia skúseností s hrami s čikenmi. Ich agendy presahujú trpezlivosťou dĺžky ľudského života. Budú to robiť programovo ako pripravujú finančné, alebo vojenské krízy. S covidom sa dá čarovať a do šialenstva ich agendu nabaľovať, ako budú kedy potrebovať. Staršie projekty dokončovať to už nebude požehnané. Im bude treba nové bludy presadzovať a nové zadĺženia generovať. A peniaze tečú a nebude problém Vás kedykoľvek v budúcnosti indoktrinovať, že Vaše ušetrené peniaze sú druhoradé. Vaše škody už pôjdu za okraj ich záujmov. Počkať si s aplikáciou aj celú jednu generáciu je pre nich bežná prax. Keď budú ľudia najmenej pripravení vtedy udrú s plnou silou. Dnes im už na zemi všetko slúži, či už vedome, alebo svojou nevedomosťou. Ich ciele napĺňajú nižšie články, ktoré postupne korupčne zapájajú do otrockých reťazí výmenou za ich bezcenné dolárove papieriky. Ich kvantitatívne uvoľňovane im dáva do rúk zbrane, ktorými si vždy skorumpujú potrebnú silu v každom prostredí. Ľudia sú, akí sú a jednotlivec musí vždy rátať s najhorším. Oni svedomie a súcit nepoznajú, len ak sú súdení sami. K príspevku ktorý pridala pia-anina s tématikou Sumerov a Anunaki si myslím že môže sa jednať o americké odkláňanie, čo sú klony elity pre fantastické konšpiračné teórie, ktoré si elita rozširuje a živí sama. Pri vojne v Iraku americké vojská brali všakovaké dôkazové materiály a kultúrne artefakty, aby dokázali tieto poznatky zahmliť a prefantazírovať. Ja mám len Ježiša a poznám aj toho temného, ako tak. Mor Ho!

V tomto súbore je zhrnutie vo forme tématickej mapy linkov ku všetkým podstatným príspevkom na mojom portáli IIS kandidáti do 19.03.2022. http://iis6019.szm.com/kovid/bookmarks2.html

09.11.2021

Prosím Vás publikujte tento link v rámci svojich komentárov. Mne už to mesiac blok pravda zaraďuje len na koniec. Kto o mne nevie ani možnosť dozvedieť sa nedostáva. Cenzúra Pravdy ma odsunula do neviditeľnosti mojich nových príspevkov.

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 19
Celková čítanosť: 23516x
Priemerná čítanosť článkov: 1238x

Autor blogu

Kategórie